rss
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites

Thursday, March 10, 2011

demam kena sampuk hantu kak limah!

njit..njit..semut..sapa sakit naek atas..
Assalamualaikum..salam sabor jee..sapa sihat angkat tgn macam saya(gaya usop)..


semenjak 2menjak ni..mmg simptom kena sampuk hantu k.limah dimana-mana..sampai msg pun guna tagline citer tuh..nk tergelak pon ade baca msg tuh...sapa la yg create msg tuh..mmg terbaek!!duk kat cfs..sahabat suma duk cakap guna tagline tuh..sampai aku skali masuk geng.."sabor je ler"...kalo ade yg panas hati..mesti yg kuar.."kite bako jee"..hai..xtau den nk kato..dalam pesbuk xyah cakap la..penuh wall duk mengomen..mmg penangan hantu k.limah mcm virus..merebak di sana sini..wallahu'alam..

tu le..sape suh xblajo english education!



11 comments:

Asy_raAf said...

soley soley~~~~~~

ⓐⓝⓢⓐⓡⓤⓛⓛⓐⓗ said...

ni sorang lagi kena sampuk jugak..haha

nurulhusna said...

dapat mesej tu mula2 tak faham lagi sebab tak tengok lagi cite HKLBR tu. pastu malam tu baru tengok, baru tergelak2 baca mesej Salam Sabo je laa..

Adush.

hebat sungguh penangan ni.

ⓐⓝⓢⓐⓡⓤⓛⓛⓐⓗ said...

tu la pasai..lawak giler msg tu..tp dah bleh agak sape penulisnye.."bos besar kito tu kak.."ngeh3

nurulhusna said...

wah! besarnya die! =)

aah. BOS yang sangat besar.

eh silap ah. dia dah jadi EXBOSS.
macam ganas sket nama dia ada EX kat depan. nampak macam pengganas sket.

apepun, saya tidak melihat pengaruh ini sesuatu yang baek, tetapi ia tetap menarik.=)

mujahidah solehah said...

kite bakor je..kte bakor je =)
hehe.nak menyibok jugok!

CIK TOM said...

hahaha...rumate cik tom addict dgn kak limah..tiap2 hari tgk cerita ni..wakakaka..

ⓐⓝⓢⓐⓡⓤⓛⓛⓐⓗ said...

cik tom:haha..tu mmg die-hard-fan dah tu..hari2 tgk??kim salam hantu k.limah kt dia..hehe

Liyana Rosli said...

dasyat btol penangan HKLBR ni...fuh~, kadang tu, nk tegelak denga gaye kamu semua bercakap...serupo jeh..haha

ⓐⓝⓢⓐⓡⓤⓛⓛⓐⓗ said...

yana:haha..dah terasa penangan dia??mesti kat fb..duk tgk senior2..hehe

Liyana Rosli said...

haha...mule2 pelik jugak, lps dah tgk, baru le ambo pahe...heheh..haih, sabo je la....

Powered By Blogger