rss
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites

Tuesday, March 1, 2011

selamat berjuang II

Assalamualaikum..dah lame rasa xmenulis.xmacam k.husna yg sangat tegar update blog dia..tabik springg ah k.husna!hehe..sangat malas nk update entry baru memandangkan sedikit bz selepas fatrah exam dan berjuang bersama2 sahabat..xrasa plak nk update pasal kehidupan sendiri..kal nk cerita mmg banyak cerita yg ingin dikongsi..tp la ba'sa..masih lagi xrasa nk kongsi..

saja datang mencoret..khas buat orang yg tengah berjuang dengan pena dan kertas..gerun dengar..ade 18paper yg kena jawab..berbanding aku yg 2 paper je final hari tu..tu pun rasa dah nk pengsan...=.=..tp xpe..saya tahu anda terer..mesti boleh punyer!kalo sakit mata baca buku tu..selang selikan dengan kalam Allah..selalu tajdid niat..pesanan untuk diri sendiri jugak..

kuatkan semangat..i know u can do it!salam imtihan dari saya..=)


Selamat Berjuang 

Malam Siang Berlalu
Gerhana Kesayuan
Tiada Berkesudahan
Detik Masa Berlalu
Tiada Berhenti Oh Syahdunya

Sejenak Kuterkenang
Hakikat Perjuangan
Penuh Onak Dan Cabaran
Bersama Teman-Teman
Harungi Kehidupan Oh Indahnya

Berat Rasanya Di Dalam Jiwa
Untuk Melangkah Meninggalkan Semua
Kasih Dan Cinta Yang Terbina
Ia Akan Selamanya

Selamat Berjuang Sahabatku
Semoga Allah Berkatimu
Kenangan Indah Bersamamu
Takkan Ku Biar Ia Berlalu
Berjuanglah Hingga Ke Akhirnya
Dan Ingatlah Semua Ikrar Kita

Hati Ini Sayu Mengenangkan
Sengsara Di Dalam Perjuangan
Jiwa Ku Merana Dan Meronta Mengharapkan
Kedamaian Dan Jua Ketenangan

Tetapi Ku Akur Pada Hakikat
Suka Dan Duka Dalam Perjuangan
Perlu Ketabahan Dan Kekuatan

2 comments:

nurulhusna said...

satu cabaran baru buat akak tu =)
kena tambah rajin update blog.

tapi bab update blog ni mmg best.. tapi bab nak update dengan sesuatu yg bermanfaat tu susah sket.

klo berjaya update dengan something yg bermanfaat, ada part yg lagi susah, iaitu nk buat smeua yg kita tulis. =)
mujahadah besar bila nak menulis. kerana setiap perkataan itu tentunya tarbiyyah buat diri sendiri yg pertama2nya.

sekadar muhasabah di wall orang selepas mendapat 'iklan mahal' kat blog nih. =)

ukhuwwah fillah ukhti. =)

ⓐⓝⓢⓐⓡⓤⓛⓛⓐⓗ said...

haha..kena bayar tu saya bg iklan..haha

Powered By Blogger