rss
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites

Sunday, September 26, 2010

kanvas hidup(^_^)




Assalamualaikum..datang menjenguk blog lagi..sekadar datang sapu sampah dan buang daun2 di halaman tu..tu je..hehe..dah lame nak datang jenguk blog ni tapi asal bukak blog je,termenung..asal bukak,tertutup..mmg dah berkali2 cubaan namun xberdaya..nasib baik yg ni berjaya..hehe..mmg banyak nk citer sebenarnya tapi yg ingat je la yer..nenek ni dah tua..(T_T)

RAYA3!!OPEN HOUSE DI MANA-MANA
Berakhirnya Syawal bergantikan Ramadhan..eh..salah2..tukar2..berakhirnya ramadhan bergantikan Syawal..ok aku ingat..haa..tu nk kata aku xingat la tu...aku ingat ok..siap hafal lagi lagu nasyid kumpulan ALARME dulu..hak3.. seperti raya2 sebelum ini,dimana aku tidak lagi beraya kerumah sedara mara..setia dirumah PAKCIK MUSTAFFA,jadi staff mek,tolong abg we bakar satay,jadi "pelayan restoran kelas pertama",jadi babysitter anak buahku yang dah boleh buat dua pasukan bola sepak + satu pasukan bola jaring + sorang jadik reserve..haaaa!!sape bijak sila kire anak buah aku ade brape orang..hik3..sekarang ni dalam mode open house..hari ni baru je abih umah terbukak cik SUKMA ATIQAH..pemilik villa *Luz de Estrella*..agak kenyang disitu..time kasih sume family sukma..n kepada DANIEL HAKIMI..mmg cool la dik..sukma..nk buat adik jugak boleh..saya xde adik..sob3..hmm..esok ade lagi..haiyarkkk..hari2 jalan..patah kaki aku xlame lagi..eh..xbaik doa..dapat kang baru menangis xberlagu ramli sarip dol..isk3









SALAHKAN MU JANGAN SALAHKAN KU!!
baru saja aku mengubati hati yang lara dek geram ngan seorang ngan hamba Allah ni..dah ku ubati dengan susah payah hati yang panas..sudah ku letak cool fever..namun kau letak kembali minyak panas yang kau buat goreng ayam berempah tadi..baru melecur hatiku!!perlukah kau khabarkan pada dunia bahawasanya dirimu terlalu suci untuk dipersalahkan dan aku terlalu kotor untuk dituduh pada kebenaran yang aku tegakkan..perlukah kau meraih simpati pada yang xtahu hujung pangkal..biarlah..aku bosan dengan anda yang xpernah berubah..erk..aku bermadah..owhh..lama xbuat karangan b.melayu..xpe2..kat Gombak 6t belajar..hehe

EXAM,STUDY DAN  ...
ni sem ke-4 aku di CFSIIUM..agak lama bertapa di sini..bila orang tanye..bila nk grad,aku cakap lambat lagi sebab syg CFS..erk..maafla kawan2..saya mmg JUJUR..saya memang SAYANG CFS..haha..skang mode exam tapi saya sudah pun memerdekakan diri..dan muka puan2 rumate saya,PUAN EIDA DAN PUAN ZATI muka xpuas hati sebab dorang xhabis lagi..disaat kegemilangan ku ini..mereka tekun mengadap buku@laptop..(zaman skang canggih,nota dalam laptop..tabik3!!)..sori my dearest rumates..hehe..sem ni amik physics II,math III,comp I dan tidak ketinggalan puan RIM(religion in malaysia)..moga2 result segemilang keadaan aku skrang..amin...

slip pekse..click to enlarge

p/s:saya sudah malas menulis..lain kali sambung lagi..sebelum tu,silalah layan sedikit gambar anak2 sedara aku yang da sampai satu bas..



















ni baru suku..xlarat nk letak banyak..hehe..





4 comments:

atiey_ika said...

u! yg ats tu gmba u dmane?
n ank buah u? the early 3 photos dont looks like ANK buah! hehe

ansarullah said...

owh..tu gambar raya kat besut..hehe..they dont looks like anak buah but they are my anak buahsss..hehe

Encik Zikry said...

eh ada gamba kite lah.

ansarullah said...

angoh..haha..cilok kat facebook..ngeh3

Powered By Blogger