rss
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites

Saturday, November 6, 2010

makin seram la nak naik bas!!

assalamualaikum..lama juga memerah idea tuk buat post..hari ni baru terdetik..
tajuk pun da pasal bas..so,nah gambar bas!!
MASUK SUNGAI...bas ekspres Transnasional yang membawa 33 penumpang terjunam di Kilometer 20, Jalan Pekan-Nenasi, dekat Pekan, malam kelmarin.-ihsan metro



mana atap ni?
dasyat2!!
Erk..cmne ni balik kg halaman..lepas satu2 bas eksiden..kecut perut eden baco ni haa..erk..xkan nak naik flight jer manjang..(bajet mcm penah..huhu)..dah la tiap kali nek mesti ada peristiwa  menyayat hati..sob3..tapi,percaya pada-nya..segala ketentuan hanya dari dia..

p/s:bila naik bas,pesan kat driver baca doa ramai2..=)

7 comments:

Nur Areefah said...

huhuhu tu la pasal kan.yang dak2 uia nilai dari kelantan yang bus terbalik kat gua musang tu lg la trauma blake.sian depa..tpi nak buat cane, ujian ada dimana2 :D

Azhar Al-Banna said...

balik umah naik rapidkl pun takot...

ⓐⓝⓢⓐⓡⓤⓛⓛⓐⓗ said...

efa:tu la..sampai koyak2 teliinga..ouwchh..

ⓐⓝⓢⓐⓡⓤⓛⓛⓐⓗ said...

azhar:erk..rapidkl pn bas jugak..=)
bleh tgk link ni..http://www.kujie2.com/isu-semasa/bas-rapidkl-terjunam-di-pantai-dalam.html

SHIEmah Shiemillionaire said...

OMG..seb baik ak da slmt kt umah skg..ngee~~

AlFaQirah Fillah said...

adoi...
nak balik raya haji nati..
musim hujan..
tapi kalau dah nak jadi tu..jadi jugaklah kan..
mitak dijauhkan,,,

ansarullah said...

@shiemah:omg..6t mg nk balik cni naik bas kan??minta di jauhkan..na'uzubillahi min zalik..

*************************************
@uyu:mitok jauh..Dia maha berkuasa..

Powered By Blogger