rss
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites

Sunday, August 1, 2010

kembali berblogging!!

assalamualaikum..datang kembali menjenguk blog yg telah ditinggalkan..agak malas baru2 ni untuk meng'update blog' dan sekarang masih lagi malas..haha..malas2 pun tulis jugak..well....

01/08/2010
mode skrg agak tidak tenteram kerana diriku ini sedang berusaha untuk meletakkan emoticon di blog ini..namun hasil cubaan tidak menjadi..arggg..sangat tensen disitu..memandangkan diri ini tersangat "ARIFFFFF" dalam bab2 teknologi, xmenjadi la rancangannyer..owh..sungguh kuciwa diriku ini..semua step da ikut..
tapi masih lagi degil emoticon2 ini..tidak mahu mendengar kata yaaa..dush3!!hurmmmm..ade sape2 x sudi nk membantu diriku ini..sudah ku tanya tuan kedai ajourneynamedlife...namun beliau berkata..beliau suda tidak ingat..sob3..namun ku gagahi diri ini untuk mencuba sendirian berhad namun cubaan telah gagal..ohowww..xpe la..lupakan saja..6t akan berguru dengan makhluk2 terer yg super duper punyerlah..

31/07/2010
bergerak bersama S dan E ke masjid jamek dan jalan2 yg seangkatan dengannya..dengan membawa harapan ingin membeli buah tangan hari raya untuk ibu dan bapakku nun jauh di besut terengganu..ku gagahi kaki melangkah keluar dari bumi cfs setelah berperang di ax206a untuk menjawab exam comp1..(alhamdulillah..dapat la jugak jawab..ngeh3)..jam 11pg kami mengeluarkan diri dari pakgad misai dengan melangkah dengan penuh konfiden sambil melayangkan smart card kami kearah pakgad..tanda kami keluar dengan permit..haha..sesampainya disana..





fuhhhh..masih banyak kedai yg belum dibuka..haisyhh..spoil mood nk membeli..okeyhh..xpe..kita teruskan perjalanan..jalan punya jalan..tiba terasa nk tgk kat tangan..ehhh???da penuh tangan pegang plastik!!!bila masa aku membeli belah..ohhh tidakk..aku tidak bersalah dalam hal ini..sambil berjalan2 kami singgah membeli anak SOTONG PAUL goreng..yumm3..agak sedap anak sotong paul ni..maka pupuslah generasi sotong paul..yezz!!saya berjaya mengelakkan khurafat kepercayaan ramalan sotong paul dari terus berlaku...ngeh3!!!..setelah penat membeli belah..singgah sebentar di surau mall area c2 yg xberapa nk besar..sungguh xselesa untuk beribadah..unutk bershopping mereka sediakan tempat yg SUPER besar yaitu supermarket..Tapi bila bab ibadat mereka letak tempat SUPER DUPER KECIK!! 
Ini yg menaikkan suhu badan ni..tapi berkat wudhuk yg diambil..xjadi marah dan teruskan solat..ngeeeee..lepas solat teruskan perjalanan mecari barang2 S pulak..hoho..buat S..anda punyai semangat SHOPPING yg sangat tinggi..fuhhh..kami angkat bendera putih..haha..da selesai maka kami ingin berangkat pulang..sementara tu kami sempat unutk bermain kejar2 bersama LRT yg da nk gerak..agak sempoi disitu bila kami melompat dari escalator dan sekali lagi melompat masuk kedalam LRT..aksi yg baru belajar dari JACKIE CHAN telah kami praktikkan..haha..amaran:jgn tiru aksi ini!!
hurmmm..berbalik kepada tujuan ke masjid jamek.."MEMBELI BUAH TANGAN UNTUK IBU DAN AYAH DI KG HALAMAN"..agak2 ape yg saya beli??saya beli sepasang kasut dan tudung..baik tak saya..(sila anggukkan kepala anda sekarang)..yaaa..itu saya sudah tahu..hahaha..tapi semua tu saya beli untuk saya..adoiiiii..failed jd anak solehah..xpe2..jgn bimbang pelung untuk jadi anak solehah belum tertutup..tarikh tutup penyertaan adalah sebelum 03/07/2010..(balik kg..hohoh..balik kg..hohoho..balik kg..hati girang)..maka before balik akan ku pergi kembali bersama si E yg jugak mengalami naseb yg sama..
p/s:sape nk ikut sila2 lah bgtau..ngeh3..

0 comments:

Powered By Blogger