rss
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites

Monday, December 26, 2011

melukis terapi jiwa buat diri..

assalamualaikum..rajin pulak skrg kan..hari2 update blog..bagus2..*sambil tepuk bahu sendiri..haha

semalam cakap pasal teasl..tiba2 hari cakap pasal melukis..tukar kos lagi ke dik??aah..baru apply tukar architecture tadi..=.=..kalau tukar kos archi or simply called KAED di UIA ni..mmg melukis bukan terapi jiwa tp buat sakit jiwa..tp kalo dah ada passion, apa pon boleh kan..

yup..melukis terapi jiwa buat aku..sometimes, bila aku rasa tension study, maka sketching book jadi habuan..aku xde la pandai melukis macam kartunis tu tp aku suka lukis kartun..one thing, aku xpandai melukis naturally..macam anda bagi satu kertas lukisan dan suruh aku lukis dengan jayanya..owhh..tidakkk sekali2 akan menjadi lukisan itu..sebab aku kena ada benda yg perlu aku tiru dan i'm good at clonning..*ter'ujub pulak..astaghfirullah..sebut ramai2..=)..

bila melukis, aku akan fully concentrate..bila dalam kelas xde pulak aku apply..=.="..tp dis sem..i forgot to bring my luvly sketching book..senile oredy maa..tp itu tidak memutuskan semangat bila kertas A4 terlentang di depan mata..apa lagi grabbbb LAH!!hehe


berekor-ekor smurf dilukis dengan senang hati..

fuhhh..letih siapkan mende ni..=)
one of mine..Gaara..^__^
zaman dulu2 punya lukisan..=)

tp yang ni bukan aku lukis..ni aku beli..sweet ok..^_^

ni antara yang ade dalam laptop ni..xlarat nk upload dah..dengan internet yg 'superb laju'..maybe ade yg punya hobi macam aku jugak..best kan..=)

*i'm looking for smurf bear lately..kan best ade org tolong hadiahkan..daydreaming je la..;(

5 comments:

syarah said...

wah2.. sng hati nampak..
=P
please make one for me..=)

Azhar Al-Banna said...

wah..ad bkt melukis rupenyer...kembangkan ia..bleh jd sumber pndptn..

AlFaQirah Fillah said...

=D
dah lama rupanya kita terpisah (* ayat jiwang habes), smpai dh x tahu apa yang ko bbakat. upernya pndai melukis. ^___^

ⓐⓝⓢⓐⓡⓤⓛⓛⓐⓗ said...

uyu:haha..mane ade.biasa2 je..eh, blog mu private eh..nk bace..wuwuwuwu..T___T

Aisyah Rashid said...

wowww...dari dlu lg lg pndai melukiss..

Powered By Blogger