rss
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites

Wednesday, December 8, 2010

spagetti time!!

Assalamualaikum..
baru sahaja buat aktiviti illegal kat bilik..erk..sangat seronok..bila perut kenyang hati pun berbunga2..mata pun mula layu jadi bila nk study kuiz..hohohoho..

tadi dengan suka hati pegi shopping lagak orang da ada rumah dan dapur macam kat restoran..bukan lagi SE-ronok..tapi DUA-ronok, TIGA-ronok dan BEronok-ronok..

hasil eksperimen yang menjadi..hehe


ok..abaikan background dan hanya fokus pada seri murni dan parmesan cheese!!



kacau jangan xkacau..juga sila abaikan background yang sangat indah!



Siap untuk dimakan..



dah macam yee sang lagaknye..isk3


apa macam..sabar2..sila lap air di mulut anda..

Alhamdulillah..saat ini tuan punya blog dan rakan2 sepinggan sudah kekenyangan..jadi dengan baik hatinya..sila lah jamu selera dan mata..adiosss..

wah..xsangka jadi jugak akhirnya..^_^

5 comments:

AlFaQirah Fillah said...

nah... kamu! udah jadi jahat kan lepas aku ajarin gmana mahu jadi jahat...
ish2..hahahaha...
malam esok kalu ade fellow serbu bilik hang jgn cari owg lain tapi cari aku yer..haha

mkn sesowg..tak bagi aku pon..haha

nurulhusna said...

bagosnya siti.
takku sangka. samsenng jugak orangnya.

ⓐⓝⓢⓐⓡⓤⓛⓛⓐⓗ said...

uyu:owh..i cepat pickup ape yg u ajar..haha..
nok wi guano, demo duk jauh..hehe

k.husna:tang bagus tu stuju..tang samseng tu kena tukar sket..muslimat power..haha

Mohamadazhan hjDesa said...

salam, hehe, msak dlm rice cooker ka.tringt dok hostel dulu greng nasi dlm tu.hehe

ⓐⓝⓢⓐⓡⓤⓛⓛⓐⓗ said...

@mohamaddazhan:tu ja yg termampu..(T_T)

Powered By Blogger